Koolzuurgasdetectie.nl

Wij zijn een adviserende internet groothandel met een grote Arbowetskennis en een jarenlange ervaring met professioneel installeren. Wij kopen uitsluitend rechtstreeks van fabrikanten. Korte koop en verkooplijnen om u concurrerende prijzen en snelle leveringen te kunnen garanderen.

Meld u aan als groothandelsklant, u kunt na het inloggen uw groothandelsprijzen zien bij de producten en met een paar muisklikken (her)bestellen. 

Wilt u voor uw Horeca-bedrijf koolzuurgasdetectie ga dan naar Ga naar Horeca CO2 detectie op TappyClean.eu  Wij helpen u graag met goede raad en daad

Offerte aanvragen niet meer nodig

U kunt meteen na het inloggen online de voor u geldende inkoopprijzen zien en meteen bestellen voor de aangegeven prijs behorend bij de aantallen die u wilt bestellen. U kunt dus razend snel reageren op vragen van uw klanten

Geautomatiseerde bestellingen 

Bestellingen worden snel en correct verwerkt als u via de webshop besteld en online betaald. De verregaande automatisering zoals facturering, order-picking en verzending van uit het centrale magazijn zorgen ervoor dat uw bestelling meestal de volgende werkdag in huis is.

Online betalen

U kunt eenvoudig direct online betalen na het afronden van uw bestelling (bij voorkeur) Alle veilige betaal-methodes zoals bijvoorbeeld iDEAL zijn online beschikbaar.

U kunt tijdens het afrekenen ook kiezen voor het eerst toezenden van de factuur waarna u zelf het totaalbedrag als vooruitbetaling overmaakt. Deze methode veroorzaakt wel een aanzienlijke vertraging van drie dagen omdat handmatig alle gegevens en betalingen verwerkt moeten worden. 

Verzenden

Als U op werkdagen voor 11:00 uur besteld en online betaald, dan is uw bestelling meestal de volgende werkdag bij u binnen.

Voorraad is niet eindeloos, het kan het gebeuren dat een bepaald product niet op voorraad is. Leun niet op onze voorraad voor uw omzet makers.

Afhalen in Hengelo is helaas niet mogelijk, er is daar geen voorraad.

Belangrijk:

Uw bestelling is niet compleet zonder betaling en kan dan niet worden verwerkt, er vinden dus géén leveringen plaats zonder voorafgaande betaling.

Cookies: Voor een goede werking van de webshop en analytische (geanonimiseerd) van Google.