DrinkTech is ook groothandel in CO2 of koolzuurgasdetectie en natuurlijk hoort daar ook korting aan installatie bedrijven bij.

Daarnaast is onze hele webshop ingericht op verschillende klantengroepen met bijbehorende kortingen.

Eenvoudig en snel 24/7 bestellen

Met een klanten rekening is bestellen heel gemakkelijk en 24/7. Snel bestellen met maar een paar muisklikken. Want de bedrijfsgegevens zijn opgeslagen. Er kan ook voor worden gekozen om de bestelling direkt bij de klant af te laten leveren. Kies dan voor "ander aflever adres" bij het afsluiten van de bestelling en vul het klant adres in. De klant krijgt geleverd met alleen de pakbon en de factuur gaat uitsluitend naar uw bedrijf.

  • Verder zijn vorige bestellingen eenvoudig in te zien
  • En blijft de nog niet afgeronde bestelling gewoon in de winkelwagen.

Hoe krijgt u de korting:

Door een klantenrekening aan te maken. Vrijwel direct stuurt de shop een mailtje dat een klantenrekening is aangevraagd. (het zojuist aangemaakte account is nu nog niet actief en kan er nog niet op worden ingelogd)

Na controle van alle gegevens wordt het account vrijgegeven met de bijbehorende korting en stuurt de shop een mailtje dat de klanten rekening is vrijgegeven. Is iets niet alles duidelijk dan bellen we even. Zorg dus voor een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.

  • NIET ingelogd dan wordt de advies verkoopprijs getoond
  • WEL ingelogd dan wordt de afgesproken inkoopprijs getoond

Onze kennis en kunde zijn onbetaalbaar, maar voor onze relaties kosteloos


Cookies: Voor een goede werking van de webshop en analytische (geanonimiseerd) van Google.