Schakelunit

Schakelunit Voorkom een gevaarlijke situatie | Eenvoudig een ventilator, zwaailicht of sirene aanschakelen bij voor of hoofdalarm

€ 205,19
exclusief BTW: € 43,09
Indicatie verzendkosten € 0,00
SKU: 106/0003-00
Voorraad status: Voorradig
Levertijd: 2-3 werkdagen

Stuks

Schakelunit 220V Hoe voorkom je een gevaarlijke situatie

Product beschrijving

Deze unit schakelt automatisch, instelbaar naar keuze bij voor of hoofdalarm, het stopcontact aan voorop de unit. De unit zelf wordt ook gewoon in de wandcontactdoos gestoken en met de mee geleverde datakabel (3 mtr) verbonden met het koolzuur detectie gas alarm systeem.

Waarom is een schakelunit eigenlijk onmisbaar

In veel Horeca gelegenheden bevinden zich de gasten toiletten net als de bier en koolzuurflessen opslag in dezelfde kelder. Bij een gasalarm zult u onmiddellijk de gasten uit de gevaarlijke toiletten moeten halen. Daarbij stelt u uzelf of uw collega's ook bloot aan de gevaren van ontsnapt koolzuur.

Als u naast de schakelunit ook een eenvoudige buis ventilator en wat passende slangen bij koopt kunt u de gevaarlijke en onnodig verontrustende situatie voorkomen. Eenmaal geïnstalleerd en aangesloten wordt immers automatisch het gevaarlijke gas afgezogen, naar buiten afgevoerd en zal het vooralarm vanzelf stoppen.

Aansluiten op een bestaande of nieuw koolzuurgas alarm of detectie systeem is eenvoudig 

Eenvoudig in het verbindingskastje de kabeltjes op kleur er bijsteken* en de schakelunit in een stopcontact steken. U sluit uw ventlator aan door de stekker in het schakelkastje te steken. Op het kastje kunt u nog in stellen of u de ventilator bij voor of hoofdalarm wilt aanschakelen.

* eerst stekker uit nemen , kabeltje invoeren en bijsteken, daarna opnieuw initialiseren.

Initialiseren:

Stekker uitnemen, blauwe knop uit/aus ingedrukt houden, stekker weer insteken, zodra het apparaat geluid maakt knop loslaten.

Cookies: Voor een goede werking van de webshop en analytische (geanonimiseerd) van Google.