Projectering en planning vooraf

Projectering en planning van koolzuurgas CO2 Control beveiligingssystemen is in de regel eenvoudig en ongecompliceerd. Wij ondersteunen u echter graag vooraf bij de planning van uw installatie conform de voorschriften in de Arbo-wet en relevante vereisten ten aanzien van de bouw. En natuurlijk bij de samenstelling en juiste interpretatie van de koolzuurgas CO2 Control veiligheidssystemen.

Kennis en Kunde

Bij koolzuurgas detectie draait het om kennis en kunde vooral omdat de verwevenheid van installatie keuze, correcte installatie en onderhoud met de Arbo wet niet altijd even duidelijk is. Waardoor de verschillende verantwoordelijkheden vaak niet bekend zijn of niet op hun juiste waarde worden geschat. Maar bij ongevallen hard worden afgestraft. Wij kennen onze apparatuur al 20 jaar en de parate kennis van de Arbowet is ruimschoots aanwezig.


Ingebruikstelling

Ingebruiksstelling is een dienst welke wij, als door Kundo xT gecertificeerd bedrijf, u graag leveren. Na inspectie of de CO2 koolzuurgas veiligheidsinstallatie correct geïnstalleerd is en een foutloze werking heeft zullen wij de beveiligingsinstallatie ingebruikstelling vrijgeven en dit schriftelijk bevestigen.

Klik rechts onderin op het telefoonnummer om ons meteen te bellen of op het mail symbool om ons een mailtje te sturen.

Cookies: Voor een goede werking van de webshop en analytische (geanonimiseerd) van Google.